Ο Δημήτρης και η Τίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια minimal, ρομαντική τελετή στην εκκλησία του Αγίου Αρσενίου στη Λεμεσό. Ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel και αργότερα το ζευγάρι με συγγενείς και καλούς φίλους διασκέδασε στους ρυθμούς του DJ Anastasio από την Ελλάδα και του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Πάνου Καλίδη στο 7 Seas Music Bar.

 

Οι νεόνυμφοι επιμελήθηκαν προσωπικά την διοργάνωση και την διακόσμηση του γάμου τους με την βοήθεια της Άννας Χατζηπαύλου, μητέρας της νύφης που υπήρξε και για πολλά χρόνια διακοσμήτρια-florist. Οι Παντελής Χαδούλης και Τζίμης Δροσινός από την Ελλάδα και ο Κωνσταντίνος Βονιάτης ανέλαβαν να αποθανατίσουν την μέρα, φωτογραφίζοντας και βιντεογραφώντας την κάθε στιγμή της.

 

Το νυφικό της νύφης ήτανε μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Λένιας, ενώ τα μαλλιά της κοσμούσε ένα πανέμορφο head jewel Evita Peroni. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία ντυμένος στα μπλέ με κοστούμι Kristo Avraam και με αυτοκίνητο Maserati, από το Prestige Group.

 

Το ζευγάρι αντί για τις καθιερωμένες μπομπονιέρες προτίμησε να κάνει εισφορά στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο, Μια Ευχή”.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΙ: Χαδούλης Παντελής και Τζίμης Δροσινός/Κωνσταντίνος Βονιάτης

ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Λένια

HEAD JEWEL: Evita Peroni

HAND JEWEL: Venezia Oro Diamond Gallery

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ: Mehran Hassanpour

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Λεάννα Μάρκογλου (Ελλάδα)

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Kristo Avraam

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: Amathus Beach Hotel

WEDDING PARTY: 7 Seas Music Bar

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Άννα Χατζηπαύλου & το ζευγάρι

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Warrawong

ΥΠΗΡΕΣΙΑ CATERING: Amathus Beach Hotel

DJ: DJ Anastasio

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ: Πάνος Καλίδης

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Prestige Group

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *