Η Αμάντα και ο Γιώργος σχεδίασαν έναν rustic γάμο με στοιχεία από την φύση. Με την διακόσμηση από τους Event Planning by VIP Design, να αποτελείται από ξύλο, πράσινα φύλλα και άσπρα λουλούδια το τοπίο έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι. Οι Photo Experts ανάλαβαν να αποθανατίσουν τις όμορφες στιγμές της ημέρας του γάμου αλλά και το Next Day Photoshoot του ζευγαριού.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ήσυχη τελετή, περιτρυγιρισμένοι από οικογένεια και καλούς φίλους, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στα Πολεμίδια, στην πόλη της Λεμεσού. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Λένιας και γόβες από το κατάστημα Fior, ενώ ο γαμπρός φορούσε κοστούμι Freeway.

Η δεξίωση έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν γευστικά εδέσματα. Ο Γιώργος και η Αμάντα ήθελαν το δείπνο να μοιάζει με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ για να διασκεδάσουν παρέα με τους καλεσμένους τους. Έτσι, το δείπνο ακολούθησε στον κήπο του πατρικού σπιτιού της νύφης, που θύμιζε μαγεμένο δάσος.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Λένια

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Freeway

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Fior

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Event Planning by VIP Design

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ-ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΙ: Photo Experts Creative Photography

CATERING: Blue Island Restaurant

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *